Főmenü

Főmenü

A főmenü a logó alatt függőlegesen helyezkedik el. Két részre tagolódik, a felhasználói és a funkcionális menüre.

Felhasználói menü

A főmenü két részre tagolódik, a felhasználói, és a funkcionális menüre. A felhasználói menüben a Profil, a Gyorsítótár űrítése, és a Kijelentkezés található. A főmenü ezen része a profilkép alatt, a felhasználó neve mellett található nyíllal nyitható és zárható.

Felhasználói menü

Profil

A Profil menüben található:

Személyes adatok

A Személyes adatok (név, cím, telefonszám, mértékegség rendszer) szerkesztésére szolgáló felület,

Személyes adatok

Beállítások

A Beállítások-ban nyílik lehetőség az ismert pontok (POI) különböző funkciókban alapértelmezett megjelenési beállításaira, a címmegjelenítés személyre szabására, és itt adhatjuk meg többek közt a korrekciós konstans és a grafikon magasságának értékét is. A Csevegés funkcióban, üzenet érkezését jelző hangjelzés némítására is itt van lehetőség. Ebben a menüben az összes üzenetre vonatkozóan némítható a hangjelzés, a csevegés ablakban pedig az egyes üzenetek hangjelzéseinek némítására van mód.

Beállítások

Jelszó változtatás

A Jelszó változtatás alatt értelem szerűen a felhasználó a jelszavát újíthatja meg.

Jelszó változtatás

Megjelenési beállítások

A Megjelenési beállítások alatt állítható be az eszközhöz, járműhöz vagy személyhez tartozó névsablon, kényelmi funkcióként térképes felületen, exportokban, listákban és a mobil applikációkban igény szerint más-más név használható.

Megjelenési beállítások

Gyorsítótár űrítése

A gyorsítótár űrítése az alkalmazás gyorsítótárának űrítésére szolgál. A funkció használata akkor ajánlott, ha a felhasználó objektum jogosultságot kapott, illetve vesztett el; csoporttagságot módosított; vagy jármű-eszköz, jármű-jármű, avagy jármű-személy összerendelést hozott létre, esetleg törölt.

Kijelentkezés

A kijelentkezéssel értelemszerűen kiléphetünk az alkalmazásból.

Funkciók menü