Főmenü

 Főmenü

A főmenü a logó alatt függőlegesen helyezkedik el. Két fő részre tagolódik, a felhasználói és a funkcionális menüre.

Felhasználói menü

A főmenü két részre tagolódik, a felhasználói, és a funkcionális menüre. A felhasználói menüben a Profil, az Üzenetek, az Ügyfélszolgálat, a Gyorsítótár űrítése, és a Kijelentkezés található. A főmenü ezen része a profilkép alatt, a felhasználó neve mellett található nyíllal nyitható és zárható.

 Felhasználói menü

Profil

A Profil menüben található:

Alapadatok

Az Alapadatok (név, cím, telefonszám, mértékegség rendszer) szerkesztésére szolgáló felület, valamit a felhasználó itt állíthatja be, hogy angol vagy magyar nyelven használja a szolgáltatást.

 Alapadatok

Beállítások

A Beállítások-ban nyílik lehetőség az ismert pontok (POI) különböző funkciókban alapértelmezett megjelenési beállításaira, és az ikonok klaszterezésének beállítására. Az összes rendszerüzenetre vonatkozóan némítható a hangjelzés, valamint az aktuális pozíciók térképes felületén kirajzolt nyomvonal hosszának beállítása it is itt történik.

 Beállítások

Jelszó változtatás

A Jelszó változtatás alatt értelem szerűen a felhasználó a jelszavát újíthatja meg.

 Jelszó változtatás

Megjelenési beállítások

A Megjelenési beállítások alatt állítható be az eszközhöz, járműhöz vagy személyhez tartozó névsablon, kényelmi funkcióként térképes felületen, exportokban, listákban és a mobil applikációkban igény szerint más-más név használható.

 Megjelenési beállítások

Gyorsítótár űrítése

A gyorsítótár űrítése az alkalmazás gyorsítótárának űrítésére szolgál. A funkció használata akkor ajánlott, ha a felhasználó objektum vagy funkció jogosultságot kapott, illetve vesztett el; csoporttagságot módosított; vagy jármű-eszköz, jármű-jármű, avagy jármű-személy összerendelést hozott létre, esetleg törölt.

Kijelentkezés

A kijelentkezéssel értelemszerűen kiléphetünk az alkalmazásból.

Funkciók menü