Érintett POI-k

 |

A lekérdezés használatával megállapítható hogy egy adott jármű az ellenőrzött időszak alatt hányszor érintette a vizsgált POI-t, POI-kat.

A lekérdezés

A lekérdezés elkészítésekor a lekérdezés elnevezését és az ellenőrzött időszak meghatározását követően ki kell jelölni a vizsgálat típusát. A vizsgálat lehet eszköz, jármű, vagy személy típusú. Eszköz vagy jármű típus esetén az adott jármű útvonalát, személy típus esetén a kiválasztott személy vagy személyek által vezetett járművek útvonalát vizsgálja a lekérdezés. Ezután ki kell választani a lekérdezés fő szempontját, a POI-kat, ezután futtatható a lekérdezés, vagy menthető a profil.

 Lekérdezés paraméterei

Az eredmény

Az elkészült riport a Dokumentumtár almenüjében, az Egyedi lekérdezések pontban érhető el, .csv formátumban letölthető, vagy igény szerint meg is jeleníthető a felületen.

 Eredmény

Az eredményt egy lenyitható táblázatban találja a felhasználó, amelyben az érintések számát a lekért időszakban az egyes POI-k szerint napokra bontva jeleníti meg. A táblázatban egy kiválasztott napra kattintva a térképen megjelennek a belépések, kék bólyával jelölve.