Találkozási pontok

A lekérdezés eredménye arra világít rá, hogy két kiválasztott jármű vagy eszköz egy adott időszakon belül tartózkodott-e egy helyen, meghatározott időtartamnál többet.

A lekérdezés

Az elnevezés és az ellenőrzött időszak meghatározását követően ki kell választani a vizsgálandó két eszközt vagy járművet. Maximum két jármű vagy eszköz vizsgálható egyidejűleg! Ezt követően opcionálisan listából kiválasztható a jármű sofőrje is, valamint kifejezetten arra is lehet szűrni, hogy kiválasztott POI-kon kívüli, illetve belüli találkozásokat mutasson a riport. Vizsgálati szempontként az is kiválasztható, hogy csak állás, vagy mozgás közben is figyelje-e a lekérdezés az együtt tartózkodásokat. Ezután még meg kell adni hogy milyen távolságon belüli tartózkodás, valamint hogy mennyi minimálisan együtt töltött idő számít találkozásnak. Végül futtatható a lekérdezés, vagy menthető a profil.

 Lekérdezés paraméterei

Az eredmény

Az elkészült riport a Dokumentumtár almenüjében, az Egyedi lekérdezések pontban érhető el, .csv formátumban letölthető, vagy igény szerint meg is jeleníthető a felületen.

 Találkozási pontok eredmény

A lenyíló táblázatban megjelenített eredmény napi bontásban mutatja a találkozásokat, és az együtt töltött időt. A táblázatban egy kiválasztott alkalomra kattintva a térképen megjelenik a találkozás pozíciója.