Országonkénti kimutatás

 Országonkénti kimutatás gomb

A lekérdezés használatával ellenőrizheted, hogy a vizsgált járművek a belföldként beállított ország figyelembevételével mikor, melyik országban tartózkodtak külföldön, illetve azt is, hogy mikor ki vezette őket.

A lekérdezés működése

A lekérdezés konfigurálása rendkívül egyszerű, néhány kattintással beállíthatod, és futtathatod a riportot. Add meg a lekérdezés nevét, állítsd be a vizsgált időszakot, válaszd ki az ellenőrizni kívánt járművet, személyt vagy eszközt, és végül állítsd be a belföldként értelmezett országot. Ezt követően két lehetőséged van:

  1. Ha dinamikus időszakot állítottál be (tegnap, múlt hét vagy hónap), érdemes menteni a beállítást, mert a mentett lekérdezési profilt később bármikor egy kattintással újra futtathatod,
  2. Ha egyedi időszakot állítottál be, akkor mentés nélkül is futtathatod a lekérdezést.
 Országonkénti kimutatás konfigurációs ablak

A lekérdezés eredménye

Az elkészült riport a Dokumentumtár almenüjében, az Egyedi lekérdezések pontban érhető el, .csv formátumban letölthető, vagy igény szerint felületen is megjeleníthető.

 |

Az eredményt egy összeg fokozatos listában találod, amely az összeg fokozatokat alapértelmezetten soronként zárt állapotban, a megjelenítési beállításoknak megfelelően mutatja. Az eredmény soronként a táblázat bal szélén elhelyezett lefelé mutató nyilakkal bontható tovább. A táblázat címe felett jelzett gombbal beállíthatod, hogy a sorokat milyen rendezési sorrendben jelenítse meg neked a táblázat.

Az alapértelmezett sorrendű sávokat lenyitva láthatod a járművet, majd a sofőrt vagy sofőröket, illetve ezeken belül találod a belföld és külföld sávokat. Külföldi sávot csak akkor láthatsz, ha tartózkodott az általad kiválasztott országon kívül a járműved. Ezeken a sávokon belül országokra bontva, illetve azokon belül évre,hónapra és napra bontva találod az adatokat.

Az alábbi adatokat mutatja neked a táblázat:

  • Belépések: hányszor lépett be az adott országba a vizsgált jármű
  • Időtartam: mennyi ideig tartózkodott az adott országban a vizsgált jármű
  • Átlagos időtartam: átlagosan mennyi időt tartózkodott az adott országban a vizsgált jármű
  • Távolság,(km*-ben), hogy mekkora távolságot tett meg az adott időszakban a vizsgált jármű

* Metrikus rendszer használata esetén