Hőmérséklet értékek

 |

A szenzorok elhelyezkedésétől függően vizsgálhatunk motor, raktér, külső stb. hőmérsékletet. A lekérdezés segítségével ellenőrizhető például, hogy egy hűtött árukat szállító jármű rakterében a vizsgált időszak alatt változott-e a hőmérséklet, és ha igen milyen mértékben. A lekérdezés eszközönként négy termoszenzor által küldött adat feldolgozását végzi el.

A lekérdezés

A lekérdezés elkészítésekor az elnevezést és az ellenőrzött időszak meghatározását követően ki kell jelölni a vizsgált eszközök, járművek vagy személyek körét, majd be kell állítani a lekérdezés hőmérséklet-tartományát. Ezután futtatható a lekérdezés, vagy menthető a profil.

 |A lekérdezés beállítása

Az eredmény

Az elkészült riport a Dokumentumtár almenüjében, az Egyedi lekérdezések pontban érhető el, .csv formátumban letölthető, vagy igény szerint meg is jeleníthető a felületen.

A riport minden egyes beküldött hőmérséklet értéket tartalmaz, tehát a riport méretét nagymértékben befolyásolja az eszköz konfigurációja, a gyakori adatküldés terjedelmesebb fájlméretet eredményez.

 Eredmény

Az eredmény egy lenyitható táblázatban jelenik meg, napi bontásban. A hőmérsékleti értékekhez tartozó pozíciók kattintásra kék bójával jelölve megjelennek a térképen, így könnyedén megállapítható a raktér illetéktelen felnyitásának, vagy a hűtőberendezés meghibásodásának pozíciója.