Dokumentumtár

Ebben a menüpontban érhetőek el és tölthetőek le a felület különböző funkcióiban elindított adat exportok, a Flottakezelő Eszközök és Járművek menüiben, valamint az Események funkcióban indított exportok kivételével. Ezenkívül a szerződések, számlák, tachográf letöltések és a Flottakezelő funkcióiban feltöltött csatolmányok (számlák, stb.) szintén itt, a Dokumentumtárban találhatóak meg.

 Dokumentumtár

A funkció megnyitásakor a képernyő bal oldalán a főmenüben, és jobbra a kezelő felületen is megjelennek a dokumentumok osztályozására szolgáló, a dokumentum fajtákat megkülönböztető ikonok és feliratok. A következő dokumentum fajták között kereshetünk:

A letöltés egységesen, az összes dokumentum fajta esetében a lista jobb oldalán elhelyezett lefelé mutató nyíl ikonnal indítható. Amennyiben az oszlopban nem a nyíl ikon szerepel, a dokumentum feldolgozási hiba miatt nem letölthető.

Flottakezelés

 |Flottakezelés

A Flottakezelés modul két funkciójában, a Flotta eseményekben és Költségekben feltöltött dokumentumok itt találhatóak meg.

Számlák

 |Számlák

Itt a szerződött ügyfél előfizetésével, és szerződésben vállalt kötelezettségeivel kapcsolatos számlák találhatóak.

Fizetési emlékeztető

 |Fizetési emlékeztető

Amennyiben a szerződött ügyfél fizetési kötelezettségeinek nem tesz időben eleget, fizetési emlékeztetőt, felszólítást kap. Amíg a tartozást az ügyfél nem rendezi, a felszólítás piros színnel kiemelve a fejlécben látható, miután a tartozást rendezte az ügyfél, a kiküldött emlékeztetők ebben a pontban megtalálhatóak.

Kiértékelés

 |Kiértékelés

A Kiértékelés funkcióban, az elemzések során lekért exportok formátumtól függetlenül, itt jelennek meg. Amint az adat feldolgozás eléri a 100%-os állapotot és az állomány letölthetővé válik, a listában, a sor jobb szélén megjelenik a letöltést indító ikon (⇓). A feldolgozottság mértékét a Készültség oszlopban mutatott százalékos érték jelzi.

 Letöltés

Szerződés

 |Szerződés

Ebben a pontban találhatóak az ügyfél szerződései. Egy ügyfél több szerződéssel is rendelkezhet, mivel új szerződés keletkezik amikor egy újabb szolgáltatást kezd használni, vagy újabb eszközt, esetleg eszközöket helyez használatba.

Tachográf

 |Tachográf

Erről a felületről érhető el az összes tachográf adatletöltés. A Flottakezelő Tachográf funkciójában elindított adatletöltések eredményei közül ott mindíg csak az utolsó letöltés eredménye érhető el, ebben a pontban viszont időrendi sorrenben, kereshetően, listázva szerepel az összes letöltés.

Egyedi lekérdezések

 |Egyedi lekérdezések

Itt találhatók meg az Egyedi lekérdezések menüben lekért riportok eredményei, nem csak a letöltésre, de a megjelenítésre is itt nyílik lehetőség.