Dokumentumtár

Ebben a menüpontban érhetőek el és tölthetőek le a felület különböző funkcióiban elindított adat exportok, a Flottakezelő Eszközök és Járművek menüiben, valamint az Események funkcióban indított exportok kivételével. Ezenkívül a szerződések, számlák, tachográf letöltések és a Flottakezelő funkcióiban feltöltött csatolmányok (számlák, stb.) szintén itt, a Dokumentumtárban találhatóak meg.

 Dokumentumtár Főmenü

A funkció megnyitásakor a képernyő bal oldalán a főmenüben, és jobbra a kezelő felületen is megjelennek a dokumentumok osztályozására szolgáló, a dokumentum fajtákat megkülönböztető ikonok és feliratok. A következő dokumentum fajták között kereshetünk:

A letöltés egységesen, az összes dokumentum fajta esetében a lista jobb oldalán elhelyezett lefelé mutató nyíl ikonnal indítható. Amennyiben az oszlopban nem a nyíl ikon szerepel, a dokumentum feldolgozási hiba miatt nem letölthető.

Flottakezelés

 Flottakezelés Gomb

A Flottakezelés modul két funkciójában, a Flotta eseményekben és Költségekben feltöltött dokumentumok itt találhatóak meg.

Számlák

 Számlák Gomb

Itt a szerződött ügyfél előfizetésével, és szerződésben vállalt kötelezettségeivel kapcsolatos számlák találhatóak.

Fizetési emlékeztető

 Fizetési Emlékeztető Gomb

Amennyiben a szerződött ügyfél fizetési kötelezettségeinek nem tesz időben eleget, fizetési emlékeztetőt, felszólítást kap. Amíg a tartozást az ügyfél nem rendezi, a felszólítás piros színnel kiemelve a fejlécben látható, miután a tartozást rendezte az ügyfél, a kiküldött emlékeztetők ebben a pontban megtalálhatóak.

Kiértékelés

 Kiértékelés Gomb

A Kiértékelés funkcióban, az elemzések során lekért exportok formátumtól függetlenül, itt jelennek meg. Amint az adat feldolgozás eléri a 100%-os állapotot és az állomány letölthetővé válik, a listában, a sor jobb szélén megjelenik a letöltést indító ikon (⇓). A feldolgozottság mértékét a Készültség oszlopban mutatott százalékos érték jelzi.

 |

Szerződés

 Szerződés Gomb

Ebben a pontban találhatóak az ügyfél szerződései. Egy ügyfél több szerződéssel is rendelkezhet, mivel új szerződés keletkezik amikor egy újabb szolgáltatást kezd használni, vagy újabb eszközt, esetleg eszközöket helyez használatba.

Tachográf

 Tachográf Gomb

Erről a felületről érhető el az összes tachográf adatletöltés. A Flottakezelő Tachográf funkciójában elindított adatletöltések eredményei közül ott mindíg csak az utolsó letöltés eredménye érhető el, ebben a pontban viszont időrendi sorrenben, kereshetően, listázva szerepel az összes letöltés.

Egyedi lekérdezések

 Egyedi Lekérdezések Gomb

Itt találhatók meg az Egyedi lekérdezések menüben lekért riportok eredményei, nem csak a letöltésre, de a megjelenítésre is itt nyílik lehetőség.