Ez a dokumentum egy előző változata!


Kezdőlap

Kedves Ügyfelünk!

Mindenek előtt szeretnénk megköszönni, hogy szolgáltatásunkat választotta.

Mostantól a HolAzAutó csapata által kifejlesztett alkalmazás fog segíteni önnek járművei nyomon követésében, ellenőrzésében, flottája adatainak napra készen tartásában, és a napi teendők ütemezésében, végrehajtásában.

Szolgáltatásunk igénybevételével könnyen, gyorsan végezhet útvonal ellenőrzést, készíthet költség kimutatásokat, számolhat üzemanyag költséget, ezen kívül felülvizsgálhatja sofőrjei vezetési stílusát, pihenőidejeit, észlelheti a gyorshajtásokat, ütemezhet műszaki vizsgát, útdíj és biztosítási díj fizetést. Mindemellett az összeállított lekérdezéseket, kimutatásokat és kereséseket különböző formátumokban le is töltheti rendszerünkből.

A szabálykezelő modulban a rendelkezésre álló szabályelemekből tetszőleges összeállításban hozhat létre terület, sebesség, üzemanyagszint, analóg és digitális portérték (és még sok más szabályelem) alapú szabályokat. Ezek segítségével emailben, SMS-ben, vagy az alkalmazáson belül értesítést, figyelmeztetést kaphat szinte bármilyen fontosnak ítélt eseményről, ebben csak a fantázia szab határt.

Szolgáltatásunk természetesen még sok más lehetőséget rejt, most csak egy kis ízelítőt szerettünk volna adni, mielőtt a továbbiakban kifejtenénk a részleteket.

 Kezdőlap

Az alkalmazásba történő belépést követően a felhasználót a Dashboard felülete fogadja, amely a járművekkel, flottával kapcsolatos alapvető adatokat, információkat jelenít meg. A feljécen balról jobbra sorrendben a logó, a függőleges menüsávot záró-nyitó nyíl ikon, a cégválasztó - ha a felhasználó több cégben is érintett, ettől jobbra - amennyiben a felhasználónak van tartozása, a fizetési emlékeztető, a dashboardra navigáló gomb, a súgó gombja, valamint az értesítéseket gyűjtő, és azokra figyelmeztető harang ikonnal jelölt gomb található. A főmenü a képernyő bal szélén, a logó alatti oldalsávban helyezkedik el.

A logó minden menüpontban a képernyő bal felső sarkában található. A mellette jobbra elhelyezkedő nyíllal az alkalmazás főmenüje zárható (ily módon megnövelve a térképes felületet), illetve újranyitható.

 Logó

Cégválasztó

 Cégválasztó

A logó mellett jobbra a következő opció a cégválasztó. Amennyiben a felhasználóhoz több cég is hozzá van rendelve, itt választható ki az a cég, amelyhez a vizsgálni kívánt eszközök, járművek tartoznak.

Emlékeztető

Amennyiben a felhasználó az esedékes szolgáltatási díjat a számlán feltüntetett határidőre nem fizette be, az emlékeztető megjelenik a fejlécen.

Fizetési felszólítás

Dashboard

A Dashboard funkcióról itt kaphat részletes információt.

Súgó

 Súgó

Az Értesítések csengettyű ikonjától balra található a Súgó ikonja, egy kérdőjel. Attól függően hogy melyik menüpontban kattint a felhasználó az ikonra, a súgó megfelelő fejezete nyílik meg, ezzel feleslegessé téve a keresést.

Értesítések

 Értesítések

A képernyő jobb felső sarkában, a fejléc jobb oldalán elhelyezett harangra kattintva a riasztások és értesítések tekinthetők meg. Amennyiben érkezett új riasztás vagy értesítés, az ikon melletti számjegy jelzi azok számát. Az ide érkező értesítéseket a rendszer olyan esetekben küldi ki, amennyiben a szabálykezelőben felállított szabálylánc riasztást vált ki, és azokban az esetekben miután elindít egy exportot (Kiértékelésben, Eseményekben), a feldolgozottság eléri a 100%-ot, és letölthetővé válik a dokumentum. A beérkezett értesítéseket a felhasználó ezen a felületen kommentár hozzáadásával vagy anélkül lezárhatja, a megtekintés ikonnal az adott menüpontba navigálva megtekintheti a részleteket, de export esetén le is töltheti az elkészült dokumentumot.