Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
Utolsó változat Következő változat mindkét oldalon
hu:fleet:startpage [2019/09/04 07:16]
szabi [Kezdőlap]
hu:fleet:startpage [2019/09/04 08:56]
szabi [Emlékeztető]
Sor 14: Sor 14:
 Szolgáltatásunk természetesen még sok más lehetőséget rejt, most csak egy kis ízelítőt szerettünk volna adni, mielőtt a továbbiakban kifejtenénk a részleteket. Szolgáltatásunk természetesen még sok más lehetőséget rejt, most csak egy kis ízelítőt szerettünk volna adni, mielőtt a továbbiakban kifejtenénk a részleteket.
  
 +{{ :​hu:​fleet:​startpage.png?​900 Kezdőlap}}
  
- +Az alkalmazásba történő belépést követően a felhasználót a **[[hu:​fleet:​dashboard|Dashboard]]** ​felülete fogadja, amely a járművekkel,​ flottával kapcsolatos alapvető adatokat, információkat jelenít meg. A feljécen balról jobbra sorrendben a **[[hu:​fleet:​startpage#​logo|logó]]**, a függőleges menüsávot záró-nyitó nyíl ikon, a **[[hu:​fleet:​startpage#​cegvalaszto|cégválasztó]]** - ha a felhasználó több cégben is érintett, ettől jobbra - amennyiben a felhasználónak van tartozása, a **[[hu/​fleet/​startpage#​emlekezteto|fizetési ​emlékeztető]]**, a **[[hu:​fleet:​dashboard|dashboardra]]** ​navigáló gomb, a **[[hu:​fleet:​startpage#​sugo|súgó]]** gombja, ​valamint az **[[hu:​fleet:​startpage#​ertesitesek|értesítéseket]]** gyűjtő, és azokra figyelmeztető harang ikonnal jelölt gomb található.
-Az alkalmazásba történő belépést követően a felhasználót a dashboard felülete fogadja, amely a járművekkel,​ flottával kapcsolatos alapvető adatokat, információkat jelenít meg. A feljécen balról jobbra sorrendben a logó, a függőleges menüsávot záró-nyitó nyíl ikon, a cégválasztó - ha a felhasználó több cégben is érintett, ettől jobbra - amennyiben a felhasználónak van tartozása, a fizetési ​felszólítás, a Dashboardra ​navigáló gomb, a súgó gombja, ​ a riasztásokat és értesítéseket gyűjtő harang ikonnal jelölt gomb található.+
 A főmenü a képernyő bal szélén, a logó alatti oldalsávban helyezkedik el. A főmenü a képernyő bal szélén, a logó alatti oldalsávban helyezkedik el.
 ===== Logó ===== ===== Logó =====
Sor 23: Sor 23:
 alkalmazás főmenüje zárható (ily módon megnövelve a térképes felületet),​ illetve újranyitható. alkalmazás főmenüje zárható (ily módon megnövelve a térképes felületet),​ illetve újranyitható.
  
-{{:​hu:​fleet:​startpage_logo.png?900|Logó}}+{{ :hu:fleet:logo.png?900 Logó}}
  
 ===== Cégválasztó ===== ===== Cégválasztó =====
  
-{{:​hu:​fleet:​startpage_company_selector.png?400 |Cégválasztó}}+{{ :hu:fleet:fleet_company_selector.png?900 Cégválasztó}}
  
 A logó mellett jobbra a következő opció a cégválasztó. Amennyiben a felhasználóhoz több cég is hozzá van rendelve, itt választható ki az a cég, amelyhez a vizsgálni kívánt eszközök, járművek tartoznak. A logó mellett jobbra a következő opció a cégválasztó. Amennyiben a felhasználóhoz több cég is hozzá van rendelve, itt választható ki az a cég, amelyhez a vizsgálni kívánt eszközök, járművek tartoznak.
Sor 37: Sor 37:
 {{:​hu:​fleet:​startpage_debt_overdue.png?​900|Fizetési felszólítás}} {{:​hu:​fleet:​startpage_debt_overdue.png?​900|Fizetési felszólítás}}
  
-===== Értesítések ​=====+===== Dashboard ​=====
  
-{{:hu:fleet:startpage_notifications_help.png?​900|Értesítések}} +A Dashboard funkcióról **[[hu:fleet:dashboard|itt]]** kaphat részletes információt.
- +
-{{:​hu:​fleet:​startpage_notification_close_view.png?​300 |Lezárás és megtekintés}} +
- +
-A fejléc jobb oldalán a harang ikonra kattintva a riasztások és értesítések tekinthetők meg. Amennyiben érkezett új riasztás vagy értesítés,​ az ikon melletti számjegy jelzi azok számát. A riasztásokat a rendszer olyan esetekben küldi ki, amennyiben a szabálykezelőben felállított szabálylánc riasztást vált ki, értesítéseket akkor kap a felhasználó,​ ha egy exportot indít (Kiértékelésben,​ Eseményekben),​ és a feldolgozottság eléri a 100%-ot, ezáltal letölthetővé válik a dokumentum. A beérkezett riasztásokat és értesítéseket a felhasználó ezen a felületen vagy egy kommentár hozzáadásával vagy anélkül lezárhatja,​ a megtekintés ikonnal az adott menüpontba navigálva megtekintheti a részleteket,​ de export esetén le is töltheti az elkészült dokumentumot.+
  
 ===== Súgó ===== ===== Súgó =====
  
-{{:​hu:​fleet:​startpage_help.png?400 |Súgó}}+{{ :hu:fleet:fleet_help.png?900 Súgó}}
  
 Az Értesítések csengettyű ikonjától balra található a Súgó ikonja, egy kérdőjel. Attól függően hogy melyik menüpontban kattint a felhasználó az ikonra, a súgó megfelelő fejezete nyílik meg, ezzel feleslegessé téve a keresést. Az Értesítések csengettyű ikonjától balra található a Súgó ikonja, egy kérdőjel. Attól függően hogy melyik menüpontban kattint a felhasználó az ikonra, a súgó megfelelő fejezete nyílik meg, ezzel feleslegessé téve a keresést.
 +===== Értesítések =====
 +
 +{{ :​hu:​fleet:​fleet_notifications.png?​900 Értesítések}}
 +
 +A képernyő jobb felső sarkában, a fejléc jobb oldalán elhelyezett harangra kattintva a riasztások és értesítések tekinthetők meg. Amennyiben érkezett új riasztás vagy értesítés,​ az ikon melletti számjegy jelzi azok számát. Az ide érkező értesítéseket a rendszer olyan esetekben küldi ki, amennyiben a szabálykezelőben felállított szabálylánc riasztást vált ki, és azokban az esetekben miután elindít egy exportot (Kiértékelésben,​ Eseményekben),​ a feldolgozottság eléri a 100%-ot, és letölthetővé válik a dokumentum. A beérkezett értesítéseket a felhasználó ezen a felületen kommentár hozzáadásával vagy anélkül lezárhatja,​ a megtekintés ikonnal az adott menüpontba navigálva megtekintheti a részleteket,​ de export esetén le is töltheti az elkészült dokumentumot.
 +
 +