Login képernyő, bejelentkezés

Miután telepítetted és megnyitottad az alkalmazást, a login képernyő fogad.

 Bejelentkezés

A megújult appban a képernyő felső hányadában elhelyezett ablakban az azonosítási adatok beírására szolgáló mezőket találod, az alsó hányadában a HolAzAutó rendszer fejlesztésével kapcsolatos újdonságokról olvashatsz, a telepített verzió számát a jobb felső sarokban, a fejléc alatt találod. A ? gombra koppintva a súgó nyílik meg.

Bejelentkezés

A felhasználónév és jelszó beírását követően, valamint az adatvédelmi nyilatkozat megismerését és elfogadását követően a Bejelentkezés gombra koppintva léphetsz be az alkalmazásba.

Ha helytelen felhasználónevet vagy jelszót adtál meg, hibaüzenet értesít, amellyel egyidőben a Bejelentkezés gomb fölött megjelenik az Elfelejtett jelszó opció.

 Elfelejtett jelszó

A jelszó visszaállításához add meg a felhasználónévként is használatos email címed, ahova a rendszer az Új jelszó gomb kattintását követően kiküldi az új jelszót. Ezt követően újra megkísérelheted a belépést, viszont az ötödik sikertelen kísérletet követően rendszerünk két óra időtartamra letiltja a felhasználód. Ezt követően újra kezdheted a belépési procedúrát. Javasoljuk hogy az általunk emailben kiküldött jelszót a belépést követően azonnal, a profil menüben változtasd meg.

Verziónapló, újdonságok összefoglalója

A login képernyő alsó részén, az aktuális verzióra vonatkozó információkkal együtt 6 korábbi frissítés újdonságait tekintheted meg visszamenőlegesen. Az alkalmazás megnyitásakor minden esetben a legfrissebb verzió újdonságai jelennek meg a login ablak alatt, a kártyákat jobbról balra görgetve időrendben találod a visszamenőleges információkat.

 Újdonságok / verziónapló

A belépést követően az Aktuális pozíciók felülete nyílik meg.