Főmenü

 Főmenü

A főmenü a logó alatt függőlegesen helyezkedik el. Két fő részre tagolódik, a felhasználói és a funkcionális menüre.

Felhasználói menü

A főmenü két részre tagolódik, a felhasználói, és a funkcionális menüre. A felhasználói menüben a Profilt, az Üzeneteket, az Ügyfélszolgálatot, a Gyorsítótár űrítését, és a Kijelentkezést találod. A főmenü ezen részét a profilkép alatt, a felhasználó neve mellett található nyíllal nyithatod és zárhatod.

 Felhasználói menü

Profil

A Profil menüben a következőket találod:

Alapadatok

Az Alapadatok (név, cím, telefonszám, mértékegség rendszer) szerkesztésére szolgáló felület, valamit a felhasználó itt állítod be, hogy angol vagy magyar nyelven kívánod használni a szolgáltatást.

 Alapadatok

Beállítások

A Beállítások-ban nyílik lehetőséged az ismert pontok (POI) különböző funkciókban alapértelmezett megjelenési beállításaira, és az ikonok klaszterezésének beállítására az aktuális pozíciók térképes felületére vonatkozóan. Az összes rendszerüzenetre vonatkozóan némíthatod a hangjelzéseket, valamint az aktuális pozíciók térképes felületén kirajzolt nyomvonal hosszát is itt állíthatod be. A nyomvonal hossza távolság és idő alapon is konfigurálható.

 Beállítások

Jelszó változtatás

A Jelszó változtatás alatt értelem szerűen a felhasználó a jelszavát újíthatja meg.

 Jelszó változtatás

Megjelenési beállítások

A Megjelenési beállítások alatt állíthatod be az eszközhöz, járműhöz vagy személyhez tartozó névsablont, kényelmi funkcióként a térképes felületen, az exportokban, a listákban és a mobil applikációkban igény szerint más-más sablon használható.

 Megjelenési beállítások

Gyorsítótár űrítése

A gyorsítótár űrítése az alkalmazás gyorsítótárának űrítésére szolgál. Használata akkor ajánlott, ha objektum vagy funkció jogosultságot kaptál, illetve veszítettél el; csoporttagságot módosítottál; vagy jármű-eszköz, jármű-jármű, avagy jármű-személy összerendelést hoztál létre, esetleg töröltél.

Kijelentkezés

A kijelentkezéssel értelemszerűen kiléphetsz az alkalmazásból.

Funkcionális menü